BadFix IT ~ Solutii si Servicii IT
Despre noi

Despre BadFix IT

BadFix IT are ca obiect de activitate furnizarea de solutii si servicii din domeniul IT, avand o vasta experienta in instalare de produse hardware si software pentru calculatoare, precum si in retele complexe de calculatoare.

BadFix IT ~ Solutii si Servicii IT

Misiunea noastra este de a oferi eficienta si valoare clientilor nostri, prin solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.

Prin respectul pe care-l avem fata de clientii nostrii, le oferim acestora servicii IT la cele mai inalte standarde atat de calitative cat si de eficienta.

Printre clientii nostri se numara atat societati comerciale precum si numeroase persoane fizice.

Prin service de calitate sau printr-un upgrade bine gandit se pot rezolva multe probleme cu bani putini, iar munca Dumneavoastra va deveni din nou placuta. Doar cu un simplu apel telefonic sau trimitindu-ne un email, puteti beneficia, la sediul companiei, de servicii complete de intretinere a calculatoarelor, de administrare a statiilor de lucru, a serverelor si a retelelor. BadFix IT va ofera solutii IT personalizate pentru calculatoarele si retelele din companie.

Cunoscand importanta calculatoarelor in aceasta perioada pentru buna desfasurare a unei companii, BadFix IT va sta la dispozitie atat cu instrumente pentru intretinerea acestora cat si cu consultanti pentru implementarea de solutii informatice complexe.