BadFix IT ~ Solutii si Servicii IT
BadFix IT ~ Solutii si Servicii IT - Consultanta IT

Consultanta IT
Vestibulum blandit Sedeuism
od enimeleifend inter..

BadFix IT ~ Solutii si Servicii IT - Intretinere calculatoare

Intretinere calculatoare
Ca orice echipament si calculatoarele au nevoie de intretinere...

BadFix IT ~ Solutii si Servicii IT - Depanare calculatoare

Depanare calculatoare
BadFix IT ofera si servicii de service si depanare a sistemelor...

BadFix IT ~ Solutii si Servicii IT - Retele de calculatoare

Retele de calculatoare
Deoarece in ultimul timp sistemele informatice s-au dezvoltat...

BadFix IT ofera si servicii de service si depanare a sistemelor informatice pentru orice tip de problema hardware, software sau retelistica. Aceste servicii pot fi oferite atat persoanelor fizice cat si companiilor, in regim de interventie la domiciliu sau la sediul companiei.

BadFix IT ~ Solutii si Servicii IT - Depanare calculatoare

Interventia la domiciliu/sediul companiei cuprinde:

  • Constatarea: identificarea componentei defecte, in cazul unei defectiuni hardware sau a produsului software care a generat problema;
  • Reparatia: daca s-a diagnostificat ca defecte una sau mai multe componente hardware, acestea vor fi inlocuite (de la beneficiar sau din stocul propriu); daca problemele au fost generate de un produs software se va incerca stabilizarea sistemului fara reinstalarea sistemului de operare (operatie de durata si care necesita si backup-ul informatiilor existente). Daca defectiunea a fost majora si a rezultat pierderea datelor se va incerca recuperarea acestora fara garantia ca operatia va reusi sau ca datele recuperate vor fi integral aceleasi cu cele dinaintea avariei;
  • Testarea: se va efectua testarea sistemul in noua configuratie hardware ( daca s-au inlocuit componente ) sau software dupa eliminarea erorilor si stabilizarea acestuia.

Costurile unor astfel de interventii vor fi in functie de gravitatea lor, a timpului necesar remedierii lor si a resurselor folosite ( componente hardware si produse software folosite - achizitia licentelor ).